اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

طنز | لایک‌های شاخ‌ساز!

  • کد خبر: ۱۲۱۱۵۷
  • ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳
طنز | لایک‌های شاخ‌ساز!
از زمان پیدایش اینستاگرام تا به امروز، سؤالی فلسفی-هنری ذهن کاربران فضای مجازی را آزار می‌داد. آن‌ها می‌خواستند بدانند چطور می‌شود شاخ اینستاگرام شد.

ارژنگ حاتمی | شهرآرانیوز؛ از زمان پیدایش اینستاگرام تا به امروز، سؤالی فلسفی-هنری ذهن کاربران فضای مجازی را آزار می‌داد. آن‌ها می‌خواستند بدانند چطور می‌شود شاخ اینستاگرام شد. در همین راستا، چند راهکار ‌شاخ شدن را برایتان ارائه می‌کنیم.

 *پشتکار داشته باشید: هیچ‌وقت از کمبود امکانات ننالید و با خودتان نگویید نمی‌توانید. برخی شاخ‌های اینستاگرامی روزگاری کارگری ساده‌ بوده‌اند و امروز توانسته‌اند به این‌ همه فالوئر دست پیدا کنند. البته اگر واقعا می‌خواهید از صفر شروع کنید، پیش‌نیازش آن است که دخترخاله‌ها و دخترعموهای زیادی داشته باشید. نمونه‌اش همین وحید خزایی که در ابتدا به‌واسطه دخترخاله‌هایش معروف شد و بارها گفت که بچه‌مایه‌دار نیست و تنها کارگری ساده‌ است.

 *مایه‌دار باشید: همان‌طور که می‌شود با پول دکترای تقلبی خرید و دکتر شد، با پول می‌توان شاخ اینستاگرامی هم شد. البته منظورمان آن نیست که بروید و فالوئر بخرید. آن دیگر خیلی نامردی است. شما می‌توانید در فیلم‌هایتان هی پول بریزید روی سر این و آن و بگویید: «عزیزم، از امروز همه هزینه مال توئه!» این صداقت در گفتار شما فالوئرهایتان را به‌شدت تحت تأثیر قرار خواهد داد. اصلا هم حواسشان نیست که آن عزیزتان هر ماه دو سه بار عوض می‌شود. بالاخره شما در جمله‌تان از قید «امروز» استفاده کرده‌اید و نگفته‌اید تا کی هزینه مال اوست.

 *خوش‌خوراک باشید: تا می‌توانید بخورید. البته حواستان باشد که با خوردن پول بیت‌المال و مال مردم، ‌نمی‌توانید شاخ اینستاگرامی شوید. شاخ اینستاگرامی شدن راه دارد. برای این‌کار، می‌توانید ترکیبی بزنید، آن‌هم از نوع پررویش! هر آت و آشغالی که پیدا کردید بردارید و با هم قاتی کنید و بخورید. از روغن ترمز گرفته تا شیر تاریخ‌مصرف‌گذشته و آلوئورا و ... را قاتی کنید و بخورید. به دلایلی ناشناخته، برخی از کاربران فضای مجازی از دیدن این صحنه‌ها خوششان می‌آید. نهایتش آن است که چند روزی بیرون‌روی خواهید داشت و نمی‌توانید به بیرون از منزل بروید، اما به شاخ ‌شدن می‌ارزد.

* در انتها از مسئولان تقاضا می‌کنیم همان‌طور که شدیدا مراقب فرار مغزها هستند، کمی هم به فکر فرار ارازل و اوباش باشند. این روزها و با برخوردهایی که با ارازل اینستاگرامی صورت می‌گیرد شاهد رفتن روزافزونشان به کشور ترکیه و امثالهم هستیم!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->